Goedbeoordeeld start samenwerking met Homeblend

Per 1 januari start de samenwerking tussen Homeblend en Goedbeoordeeld.nl. Homeblend is sinds december 2018 het platform voor wonen, koken en lifestyle. Een inspiratiekanaal via de eigen website en social media als Instagram en Pinterest. Naast inspiratiekanaal is Homeblend ook een vergelijker met 50.000 meubels en woonaccessoires. Via deze vergelijker vind jij binnen no-time jouw nieuwe inrichting. Deze 50.000 meubels en woonaccessoires komen van bekende online woonwinkels. Via één klik op de knop kom je bij de woonwinkel terecht en kun je daar je aankoop afronden. Om jou te ondersteunen bij de keuze toont Homeblend vanaf 1 januari 2020 ook de optie om direct de recensies over de online woonwinkel op Goedbeoordeeld te bekijken. Weer een stap naar veiliger online shoppen.

Goedbeoordeeld start samenwerking met Homeblend

Over Homeblend

Homeblend is jouw plek voor wonen, koken & lifestyle. Je vindt er meer dan 50.000 producten voor in én om het huis van meer dan 100 verschillende online woonwinkels. Het doel: jou inspireren door het aanbod van al deze online woonwinkels te bundelen per product, maar ook middels blogs, artikelen en shopblogs. Ook heeft Homeblend tegenwoordig haar favoriete horeca hotspots gebundeld om jou ook buitenshuis te blijven inspireren. Jouw favoriete product gevonden bij een woonwinkel, klik door en bestel het product direct.

Laat direct een woonwinkel beoordeling achter

Heb je zelf onlangs meubels of woonaccessoires gekocht bij een van de woonwinkels op Goedbeoordeeld? Laat dan zelf een beoordeling achter over jouw ervaring met de woonwinkel. Wie weet help je anderen met jouw beoordeling bij het uitkiezen van een betrouwbare online meubelwinkel.

Woonwinkel beoordeling achterlaten Naar Homeblend