Beoordelingen: KidZ-ImpulZ.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Kinderen willen graag spelen en dat is natuurlijk goed. Om het ze dan zo aangenaam en leuk mogelijk te maken dit te doen kun je hiervoor diverse accessoires aanschaffen waarmee speler nog prettiger wordt. Voor deze producten kun je online terecht bij KidZ ImpulZ. Weet je niet of deze webwinkel voor jou geschikt is en wat ze allemaal verkopen? Lees dan eerst de KidZ ImpulZ ervaringen en KidZ ImpulZ beoordelingen van andere mensen door. Zij laten vaak KidZ ImpulZ reviews achter als ze iets gekocht hebben waar jij de nodige informatie uit kunt halen.

Meer kinder- en babywinkels Naar KidzimpulZ.nl

Over KidZ ImpulZ

Via kidzimpulz.nl kom je op de website waar je terecht kunt voor speelkleden, kinderfauteuils, zitzakken, ligzakken en diverse producten om speelgoed netjes in op te bergen. Daarnaast vind je er producten die van nut kunnen zijn als je je (nog kleine) kindje wilt aankleden of voeden. Ze hebben ook een speciale Sale afdeling waar je goedkopere producten kunt aanschaffen. Heb je te maken met een wat kleiner budget? Dan kun je toch leuke en kwalitatief goede speelartikelen kopen.

Betalen en levering

Bij KidZ ImpulZ kun je spulletjes alleen online kopen in de webwinkel. Betalen doe je veilig en geschiedt via betaalprovider Mollie. Je kunt er vooraf betalen met een bankoverschrijving, creditcard, iDeal, Bancontact, PayPal en Sofort Banking. Wil je liever achteraf betalen? Dan is dat mogelijk met Klarna. Kies je voor een standaardartikel dat op voorraad is? Dan heb je dit doorgaans binnen twee tot vijf werkdagen nadat je het besteld hebt in huis. Er wordt voor bestellingen in Nederland een bijdrage in de verzendkosten gerekend van €7,95. Als je meer producten tegelijk besteld hebt worden deze pas verzonden als de bestelling compleet is. Voor leveringen naar buitenlandse bestemmingen gelden verschillende verzendtarieven die je op de website vinden kunt.

Extra informatie

Als je een product bestelt bij KidZ ImpulZ kun je kiezen voor een standaardproduct maar omdat veel producten in allerlei kleuren, maten en uitvoeringen te koop zijn wordt vaak gekozen voor een gepersonaliseerd exemplaar. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen er een naam of kreet op te laten borduren zodat het echt een speciaal cadeau voor jouw kindje (of dat van iemand anders) wordt. Maatwerk kent een langere levertijd dan een standaardproduct en wordt gemiddeld na drie tot acht werkdagen nadat dit besteld en betaald is verzonden. Heb je het sneller nodig? Informeer dan altijd even naar de mogelijkheden. Alle producten worden in Nederland vervaardigd.

Klantenservice

Wil je contact leggen met KidZ ImpulZ omdat je een vraag of klacht hebt? Benader dan de klantenservice van de webwinkel. Dit kun je doen door ze te bellen op nummer 035-2055024. Hetzelfde nummer kun je ook gebruiken als je een sms of appje wilt sturen. Het nummer is op werkdagen bereikbaar maar mocht er net even niemand in de gelegenheid zijn om op te nemen dan spreek je de voicemail in en bellen ze je later terug. Mailen kan altijd naar info@kidzimpulz.nl.

Jouw ervaringen met KidZ ImpulZ

Mensen die al eens eerder wat bij de webwinkel hebben gekocht, hebben vaak al een KidZ ImpulZ beoordeling achtergelaten. Dit kun je zelf ook doen in een KidZ ImpulZ review. Op die manier kun je andere mensen laten weten wat jouw KidZ ImpulZ ervaring is.

KidZ ImpulZ beoordelingen
4.3 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Collectie
Bezorging
Prijs / Kwaliteit verhouding
Klantenservice
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal