Beoordelingen: Visdeal.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Als je een fervent visser bent heb je daar natuurlijk wel de juiste materialen voor nodig. Deze kun je ook online bestellen op Visdeal.nl. Wil je weten wat je kunt verwachten van deze webshop? Lees dan de Visdeal review van andere mensen die je voorgingen eens door. Zo kun je hun Visdeal ervaring lezen en bekijken of de webshop ook voor jou geschikt is.

Meer sportwinkels Naar Visdeal.nl

Over Visdeal

Bij Videal kun je terecht voor diverse producten. Ze verkopen complete hengelsets maar ook materialen die speciaal geschikt zijn om een bepaald soort vis mee te vangen. Kijk altijd goed waarop je wilt gaan vissen zodat je de daarbij behorende producten kunt bestellen. Je kunt bij Visdeal ook terecht voor speciale kleding die je draagt tijdens het vissen. Ze hebben iedere dag speciale dagdeals waarbij je een kijkje kunt nemen. Omdat de deals wisselen is er zeker kans dat er regelmatig iets bij zit dat je graag wilt hebben.

Betalen en levering

Heb je iets gevonden in de webshop dat je wilt bestellen? Dan doe je dit in het winkelmandje en als je de gevraagde gegevens hebt ingevuld kun je overgaan tot het betalen van de bestelling. Dit kun je in Nederland doen via iDeal, in België of Duitsland gebruik je er Bancontact of Sofort Banking voor. In deze landen kun je ook betalen met een creditcard of PayPal. De levertijd voor de meeste producten bedraagt één tot twee werkdagen maar als het langer is staat dit erbij aangegeven. Als je meer producten tegelijk bestelt wordt alles in één keer geleverd als de bestelling compleet is en wordt daarbij dus uitgegaan van de langste levertijd.

Extra informatie

Als je iets bestelt bij Visdeal kun je dit alleen online doen. Over alle producten is de nodige informatie te vinden op de website van het bedrijf. Wil je een product zelf afhalen? Dan kan dat als je dit telefonisch afspreekt. De bestellingen worden voor het allergrootste deel bezorgd door PostNL maar als ze boven een bepaalde lengte komen wordt GLS ervoor ingeschakeld. Voor kleine bestellingen wordt €3,95 aan verzendkosten berekend. Voor grotere pakketten die met de pakketdienst worden verzonden geldt dat ze €5,95 kosten aan verzendkosten. Deze bedragen gelden in Nederland, België en Duitsland.

Klantenservice

Heb je een vraag voor Visdeal? Kijk dan eerst even op de site of deze misschien tussen de veelgestelde vragen staat. Is dit niet het geval? Dan neem je het beste even contact op met Visdeal. Dit kan op verschillende manieren. Op werkdagen stuur je een bericht via Facebook of een appje op nummer 06-23997484. Bellen kan via nummer 030-2544622. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@visdeal.nl of het contactformulier invullen dat je op de website vindt.

Jouw ervaringen met Visdeal

Bestel je voor de eerste keer iets bij Visdeal? Lees dan de beschikbare Visdeal reviews van klanten die je voorgingen eerst door. Als je zelf iets besteld hebt kun je er een Visdeal beoordeling over geven. Zo hebben andere mensen online de beschikking over jouw Visdeal ervaringen. Ook voor het bedrijf zelf kunnen Visdeal beoordelingen van belang zijn zodat ze weten wat er bij hun klanten speelt en erop kunnen inspringen.

Visdeal beoordelingen
0 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Bezorging
Prijs / Kwaliteit verhouding
Klantenservice
Collectie
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal