Samenwerken met Goedbeoordeeld.nl

Goedbeoordeeld.nl is de nummer één voor online webshop beoordelingen. Veilig online shoppen begint dan ook met de juiste informatie inwinnen én slimme keuzes maken. Dit doen we samen met de webwinkels, met eerlijke beoordelingen. Heeft uw bedrijf goede klantervaringen, oftewel: zijn klanten écht tevreden, dan heeft Goedbeoordeeld mogelijkheden om uw bedrijf extra te promoten. Laten we samen kijken wat voor u werkt.

Opname van shops

Elke webwinkel verdient een plek op Goedbeoordeeld. Daarom komen er wekelijks ook veel nieuwe shops bij. Staat uw shop nog niet online, laat het ons dan weten. Zo kunt u direct beoordelingen verzamelen.

Tarieven

Aan opname van de shop op deze website zijn geen kosten verbonden / vanaf 0 euro

Uitgelichte shops

Bij Goedbeoordeeld staan de beste shops automatisch bovenaan. Daarnaast hebben we interessante bannermogelijkheden op de homepage, winkelpagina’s, categoriëen of via de websites van partnermedia.

Tarieven

Advertorials / vanaf 100 euro
Bannering / vanaf 500 euro

Aanbiedingen delen

Voor de écht goede shops bieden we de mogelijkheid aanbiedingen te delen via Goedbeoordeeld. Een stuk promotie bij een hele nieuwe doelgroep. Mogelijkheden voor bannering én advertorials.

Tarieven

Advertorials / vanaf 100 euro
Bannering / vanaf 500 euro

Contact opnemen met Goedbeoordeeld.nl

Goedbeoordeeld.nl

Dorpsstraat 52A
6681BP Bemmel
Nederland

Email: info@goedbeoordeeld.nl

KVK: 56723628
BTW: NL219967192B01

Goedboordeeld.nl is een onderdeel van Storytellers Agency.

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal