Beoordelingen: Bundles.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Als je spulletjes nodig hebt voor in huis zoals een wasmachine of koelkast kan het aardig in de papieren lopen als je alles dient aan te schaffen. Je kunt er daarom ook voor kiezen deze spullen alleen als gebruiker te hebben en er niet de eigenaar van te worden. Bij Bundles is dit mogelijk. Lees eerst even een Bundles review door zodat je weet hoe het systeem precies werkt. In een Bundles beoordeling kunnen mensen hun Bundles ervaring met je delen.

Meer elektronicawinkels Naar Bundles.nl

Over Bundles

Als je met Bundles in zee gaat neem je een abonnement op bepaalde producten voor in huis. Dit kan een koffieapparaat zijn maar ze verhuren ook bedden en witgoed om de was en afwas te doen. Ze bieden hiervoor diverse soorten abonnementen aan waaruit jij een keuze kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld voor alleen een koffieapparaat kiezen maar dit ook combineren met andere apparatuur in je abonnement. Zo kan iedereen het abonnement kiezen dat het beste bij hem of haar past.

Betalen en levering

Als je een bepaald abonnement hebt gekozen sluit je dit op Bundles.nl af. Dit betekent dat de door jou gekozen apparaten thuisbezorgd en geïnstalleerd worden zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Als er problemen zijn of je apparaat stukgaat wordt dit voor je gerepareerd of indien nodig vervangen door een ander exemplaar. Dit is gewoon inbegrepen bij het abonnement. Het betalen van het abonnement doe je automatisch. Je betaalt bij het afsluiten van het abonnement wel eenmalig borg. Voor het gebruik van het apparaat betaal je per kopje koffie of per wasbeurt.

Extra informatie

Je hebt bij Bundles de keuze uit verschillende abonnementen. Naar gelang je gebruik kies je hierbij zelf voor een abonnement dat het beste bij je past. Zet je veel koffie dan kies je daarbij een abonnement dat daarop gericht is. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een abonnement voor een vaatwasser, wasmachine of droger. De abonnementen kunnen maandelijks opgezegd worden indien gewenst maar als je dit binnen vijf jaar doet betaal je €50,- als verplaatsbijdrage voor het apparaat dat dan naar een ander huishouden gaat.

Klantenservice

Wil je graag meer weten over hoe Bundles werkt of welk abonnement goed bij je past? Dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Je kunt Bundles bereiken via de telefoon op nummer 085-4011908. Je kunt er ook voor kiezen het contactformulier in te vullen dat je op de website vindt. Bundles is te vinden op social media kanalen zoals Linkedin, Instagram, Twitter en Facebook alwaar je ook een bericht kunt achterlaten. Mailen kan via info@bundles.nl en ze hebben een bezoekadres in Waalwijk en een postadres in Amsterdam.

Jouw ervaringen met Bundles

Zeker op social media kun je de nodige Bundles reviews vinden om te raadplegen. Als je zelf al een Bundles ervaring hebt kun je ervoor kiezen deze met andere mensen te delen zodat zij er wat aan hebben en hun interesse gewekt kan worden voor deze manier van apparaten aanschaffen maar vooral gebruiken. Laat daarom ook altijd jouw Bundles beoordelingen achter voor andere mensen en voor het bedrijf zelf.

Bundles beoordelingen
0 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Bezorging
Prijs / Kwaliteit verhouding
Klantenservice
Nazorg en garantie
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal