Beoordelingen: SmartStudentDeals.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Als student heb je het doorgaans niet zo breed. Omdat je dan toch ook bepaalde producten nodig hebt kun je er voor kiezen deze niet zelf te kopen maar om je inboedel te huren. Dit is mogelijk bij SmartStudentDeals. Wil je weten wat studenten die je voorgingen ervan vinden? Lees dan hun SmartStudentDeals reviews waarin zijn hun SmartStudentDeals ervaringen delen met andere mensen. Een dergelijke SmartStudentDeals beoordeling kan je veel nuttige informatie opleveren.

Meer elektronicawinkels Naar SmartStudentDeals.nl

Over SmartStudentDeals

Je kunt op smartstudentdeals.nl terecht voor uiteenlopende producten. Hierbij kan gedacht worden aan audioapparatuur en televisies, witgoed zoals een wasmachine of koelkast of een laptop. Je kunt voor een los apparaat kiezen om te huren maar het is ook mogelijk een combideal af te sluiten voor meer producten tegelijk. Alle mogelijke combinaties vind je op de website. Het leasen werkt als volgt: je bekijkt wat je wilt hebben en geeft dat door. Daarna neemt SmartStudentDeals contact met je op over de levering en komen zij de gewenste spullen bij je afleveren. Een belangrijke voorwaarde is dat je ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling.

Betalen en levering

Betalen voor de geleasede apparaten doe je per maand. Het is dus feitelijk net zoiets als een telefoonabonnement. Als je als student in een studentenwoning ervoor kiest een wasmachine aan te schaffen kunnen jullie deze samen gebruiken en de kosten voor het leasen dus ook delen. De gewenste apparaten worden thuisbezorgd en geïnstalleerd waar jij wilt. Je sluit een leaseovereenkomst af voor een bepaalde periode. Als het apparaat niet goed functioneert of stuk is krijg je een ander exemplaar of wordt dit gerepareerd zonder bijkomende kosten.

Extra informatie

Als je wel student bent maar niet op kamers zit of met een andere student samenwoont maar bijvoorbeeld nog lekker thuis bij je ouders woont kun je wel een laptop of televisie leasen maar is witgoed leasen niet mogelijk. Als het leasecontract op jouw naam als student staat en je bijvoorbeeld vertrekt uit het studentenhuis of afgestudeerd bent kan het contract eenvoudig op naam van een andere student gezet worden die er nog wel woonachtig is.

Klantenservice

Als je over bepaalde zaken meer wilt weten, een leasecontract wilt afsluiten of een vraag hebt waarop je graag antwoord wilt krijgen kun je eerst bij de veelgestelde vragen kijken op de website. Staat jouw vraag daar niet bij dan kun je contact opnemen met SmartStudentDeals. Dit kan door het bedrijf te bellen op nummer 088-7129010. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00. Je kunt ook live met het bedrijf chatten of het contactformulier invullen dat je op hun website vindt zodat zij contact met jou opnemen. Een mailtje kun je sturen naar klantenservice@smartstudentdeals.nl.

Jouw ervaringen met Smart Student Deals

Om ervoor te zorgen dat andere studenten te weten komen hoe het leasen werkt kun je zelf een SmartStudentDeals review schrijven. Hierin zet je je SmartStudentDeals ervaring zodat andere studenten weten wat jij van het bedrijf en hun manier van werken vindt. SmartStudentDeals beoordelingen worden vaak ook gevraagd door het bedrijf zelf als je klant bij ze bent.

SmartStudentDeals beoordelingen
0 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Bezorging
Prijs / Kwaliteit verhouding
Klantenservice
Nazorg en garantie
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal