Beoordelingen: Televisiewinkel.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Een nieuwe televisie kopen is een leuke aangelegenheid om te doen maar je zult al snel ontdekken dat er veel aanbieders zijn. Je kunt ervoor terecht in fysieke winkels maar ook online is het aanbod groot. Als je het moeilijk vindt de juiste aanbieder te kiezen is het verstandig op voorhand diverse Televisiewinkel reviews te lezen. Lees bijvoorbeeld eens een Televisiewinkel review door voordat je een kijkje neemt in hun webwinkel.

Meer elektronicawinkels Naar Televisiewinkel.nl

Over Televisiewinkel

Bij Televisiewinkel.nl (die overigens verder zal gaan onder de naam PlatteTV.nl) kun je terecht voor allerlei soorten en maten televisies. Dit kunnen televisies zijn van een bepaald merk maar ook in een bepaalde grootte, vorm of met een bepaald soort beeldscherm. Als je het zelf moeilijk vindt om te kiezen is het zeker aan te raden eerst de informatie bij de toestellen goed door te lezen en om advies te vragen als je er zelf niet goed uitkomt.

Betalen en levering

Als je een televisie wilt bestellen bij Televisiewinkel kun je dit zelf doen vanuit je luie stoel. Het apparaat bestel je online en als je het eenmaal in het winkelmandje hebt geplaatst kun je nog verder winkelen of overgaan tot het invullen van de gevraagde gegevens en betalen. Als de bestelling is afgerond wordt deze voor je in orde gebracht en op het moment dat het toestel verzendklaar is krijg je bericht wanneer dit bezorgd kan worden. Voor de levering worden kosten in rekening gebracht die kunnen variëren van geen verzendkosten tot €39,95. Hoeveel jij betaalt krijg je te zien tijdens het bestelproces. Betalen kun je veilig doen en op diverse manieren. Je kiest hierbij voor betalen met iDeal, een bankoverschrijving, een creditcard, met cadeaubonnen van Televisiewinkel zelf, via Bancontact of In3. In het laatste geval betaal je in drie termijnen het aankoopbedrag.

Extra informatie

Naast de webwinkel heeft Televisiewinkel een fysiek filiaal waar je terecht kunt. Dit bevindt zich in Naarden. Als je het toestel liever eerst in het echt wilt zien of persoonlijke informatie wilt hebben is het zeker aan te raden daar eerst een kijkje te nemen. In zowel de webwinkel als de fysieke winkel kun je terecht voor televisies maar ook voor randapparatuur en kabels die je mogelijk nodig hebt. De fysieke winkel is zeven dagen per week geopend.

Klantenservice

Heb je vragen aan Televisiewinkel? Stel ze dan via de live chat of stuur een mailtje naar info@televisiewinkel.nl. Bellen kan op telefoonnummer 035-20003535. In de winkel in Naarden kunnen ze je natuurlijk ook alle informatie verstrekken die je wilt.

Jouw ervaringen met Televisiewinkel

Als je al eens iets besteld hebt bij Televisiewinkel kun je je Televisiewinkel ervaringen delen met andere mensen. Laat daarom een of meer Televisie reviews achter op internet waarin je je jouw Televisiewinkel beoordeling aangeeft. Niet alleen andere klanten maar ook het bedrijf zelf kan hier baat bij hebben omdat in de Televisiewinkel beoordelingen te lezen is hoe klanten over het bedrijf denken. Indien nodig kunnen zij op de Televisiewinkel ervaringen inspelen en hun beleid en service erop aanpassen.

Televisiewinkel beoordelingen
0 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Bezorging
Prijs / Kwaliteit verhouding
Klantenservice
Nazorg en garantie
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal