Beoordelingen: Manoes.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Seksspeeltjes zijn dingen waar veel mensen zich toch wel voor schamen om te kopen. Om het dan toch zo discreet mogelijk te houden kun je ook gewoon dit soort producten bestellen in een webwinkel zoals Manoes. Wil je weten wat andere mensen van bepaalde producten vinden of een geschikt speeltje of sexy kleding aanschaffen? Lees dan eerst de Manoes ervaringen door die zij hebben achtergelaten in Manoes reviews.

Meer seksshops Naar Manoes.nl

Over Manoes

Manoes.nl is een seksshop waar je tal van producten kunt kopen op het gebied van seks en alles wat er maar mee te maken heeft. In het assortiment vind je drogisterijartikelen, pikante lingerie en kleding, BDSM producten, spannende gadgets en sekstoys. Ze hebben er uiteenlopende producten waaruit je op je gemak thuis een keuze kunt maken. Bij ieder product staat de nodige informatie vermeld zodat je weet waar het voor bedoeld is en wat je er zoal mee kunt doen. De site is grotendeels in het Engels, dus dat is wel even iets om rekening mee te houden.

Betalen en levering

Als je iets bestelt bij Manoes hoef er niet voor te vrezen dat een ander kan zien wat je gekocht hebt, of liever nog: waar je iets hebt aangeschaft. De pakketjes en enveloppen worden blanco en dus zonder afzender verstuurd zodat het niet te zien is waar deze vandaan komen. Veel producten komen uit het buitenland zodat de verzending wel even kan duren maar je kunt zelf bekijken waar je pakket zich bevindt. Betalen doe je op diverse manieren: met een creditcard of via Paypal.

Extra informatie

De producten die je op de website van Manoes vindt zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Deze staan in het Nederlands weergegeven. De meeste productnamen zijn dit ook maar de nadere informatie is vaak in het Engels. Kom je er niet helemaal goed uit dan is daarom aan te raden meer informatie in te winnen voordat je een bepaald product aanschaft. Indien mensen een product al eens besteld hebben is het mogelijk dat je er een review bij vindt waarin hun Manoes ervaringen met het product kunnen staan.

Klantenservice

Manoes heeft geen bezoekadres maar je kunt wel de adresgegevens van het bedrijf op de website vinden. Wil je Manoes bellen dan kun je dit doen op telefoonnummer 024-3450411. Een mailtje sturen kan ook, naar info@worldnetshops.nl. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Manoes en nieuwe producten die ze in het assortiment krijgen? Dan kun je je via de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Jouw ervaringen met Manoes

Heb jij al eens iets bij Manoes besteld? Dan hoef je je daar zeker niet voor te schamen maar zou het wel prettig zijn voor andere mensen als je je Manoes ervaring en Manoes beoordelingen over producten met ze zou willen delen. Laat daarom als je iets gekocht hebt je Manoes beoordeling achter in een review zodat andere mensen weten hoe een bepaald product bevalt.

Manoes beoordelingen
3.4 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Collectie
Bezorging
Prijs / Kwaliteit verhouding
Klantenservice
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal