Beoordelingen: Feestbeest.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Een feestje op zijn tijd is altijd leuk. Om daarbij goed voor de dag te komen kun je ervoor kiezen speciale feestkleding te bestellen. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij Het Feestbeest. Nog niet eerder daar klant geweest maar wil je graag weten wat de Feestbeest ervaringen van anderen zijn? Lees dan eerst hun Feestbeest.nl review door voordat je zelf een kijkje neemt op de website feestbeest.nl.

Meer feestwinkels Naar Feestbeest.nl

Over Feestbeest.nl

Bij Het Feestbeest vind je zo’n 40000 feestartikelen in het assortiment. Dit betreft speciale feestkleding voor themafeesten en de daarbij behorende accessoires. Daarnaast kun je bij Het Feestbeest terecht voor feestkleding voor zowel dames, heren als kinderen in alle leeftijden. Ze verkopen tevens feestartikelen zoals pruiken, maskers, schoenen en feestdecoratie om je outfit en de feestzaal compleet te maken.

Betalen en levering

Als je een leuke feestoutfit wilt bestellen doe je dat gewoon vanuit je luie stoel. Betalen kan vooraf met een creditcard, via iDeal of Bancontact. Achteraf betalen doe je met Billink als je de artikelen reeds ontvangen hebt. Het Feestbeest werkt met een eigen magazijn en indien de gekozen producten op voorraad zijn kun je deze reeds de volgende dag in huis hebben. Hiervoor dien je de bestelling wel voor 17:00 gedaan te hebben. Als je bestelling een waarde heeft boven de €39,- is verzenden gratis. Het Feestbeest levert in tal van landen in Europa waarvoor diverse verzendkosten gelden. Een overzicht hiervan vind je op de website van Het Feestbeest. Als je bestelling minder kost dan €39,- betaal je €4,95 om het te laten versturen.

Extra informatie

Als je een speciaal themafeest gaat bezoeken kies je de kleding die daarbij past. Op de website is het aanbod groot en om het je wat makkelijker te maken de juiste outfit te vinden kun je een keuze maken uit bepaalde categorieën zoals kleding uit een bepaald land, uit een bepaalde tijd, in een bepaalde stijl of voor een specifieke feestdag. Daarnaast vind je op de website tal van tips voor wanneer je zelf een themafeest wilt geven. Zo wordt jouw feest ook een groot succes met behulp van Het Feestbeest.

Klantenservice

Heb je vragen aan Het Feestbeest? Dan kun je deze achterlaten op Facebook, Twitter of Instagram maar ook direct contact leggen met de webwinkel. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 en tussen 13:00 en 17:00 uur op nummer 0117-740900. Een mailtje stuur je naar klantenservice@feestbeest.nl. Een brief schrijven naar het adres in Sluis kan ook en ze hebben een contactformulier beschikbaar. Kijk altijd eerst even of je vraag wellicht tussen de veelgestelde vragen staat. Dan hoef je geen nader contact te zoeken.

Jouw ervaringen met Feestbeest.nl

Ware feestnummers hebben wellicht al eens iets besteld bij Het Feestbeest. Om daar als (nieuwe) klant gebruik van te kunnen maken kun je hun Feestbeest.nl ervaring eens doorlezen die je online vindt. Zo weet jij ook meteen wat je van bepaalde producten kunt verwachten en hoe hun Feestbeest.nl beoordeling eruit ziet. Met Feestbeest.nl beoordelingen die je plaatst via Feestbeest.nl reviews help je ook de winkel zelf aan meer informatie over producten en wat er bij de klanten speelt.

Feestbeest beoordelingen
4.3 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Bezorging
Prijs / Kwaliteit verhouding
Klantenservice
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal