Beoordelingen: Fonteyn.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Een tuin is leuk om te hebben maar je wilt natuurlijk ook dat deze er mooi uitziet. Hiervoor kun je naar het tuincentrum gaan maar ook online zijn er tal van dingen te koop om je tuin op te leuken. Een voorbeeld hiervan vind je op fonteyn.nl. Als je eerst wat meer wilt weten over de winkel kun je ervoor kiezen de Fonteyn reviews te lezen die andere mensen hebben geplaatst en waarin ze hun Fonteyn ervaringen delen.

Meer tuincentra Naar Fonteyn.nl

Over Fonteyn

Bij Fonteyn kun je terecht voor tal van bouwwerken die je in de tuin kunt zetten. Hierbij kun je denken aan een veranda, tuinhuis, spa, zwembad, sauna, buitenkeuken en een groot aanbod aan tuinmeubelen. Binnen deze zeven tuinspecialiteiten zoals zij het zelf noemen heb je ook nog eens een ruime keuze. Je kunt de bouwwerken en meubelen online bestellen maar deze in het echt eerst gaan bekijken is ook mogelijk in de winkel in Uddel.

Betalen en levering

Als je een product bestelt bij Fonteyn kun je dit online doen of in de winkel. Een online bestelling doe je zelf maar je dient er wel rekening mee te houden dat je de juiste afmetingen aangeeft als je een bepaald product besteld dat op maat gemaakt wordt. Een tuinhuis dient bijvoorbeeld wel te passen in je tuin. De meeste producten kunnen al binnen een paar dagen geleverd worden maar soms duurt het langer. Hiervan word je wel altijd op de hoogte gebracht. Bij de levering van grote producten wordt veelal eerst een afspraak gemaakt zodat deze gebracht kunnen worden als jij thuis bent. Het betalen van de bestelling kan op diverse manieren. Je kunt dit doen met iDeal, Sofort Banking, GiroPay, Mister Cash of met een creditcard. Bij deze manieren komen geen bijkomende kosten. Kies je voor betalen met PayPal dan komt er een percentage van het aankoopbedrag bij.

Extra informatie

De showroom in Uddel is zes dagen per week geopend en op zondag gesloten. Je kunt er tal van constructies bekijken en zo bepalen wat mooi in jouw tuin past. Je kunt er uiteraard ook terecht voor advies en het laten maken van een offerte. Het is vaak verstandig eerst te gaan kijken zodat je weet hoe een bepaald product er in werkelijkheid uitziet en je kunt inschatten hoe groot het echt is. Op een beeldscherm kan het er toch heel anders uitzien dan in werkelijkheid.

Klantenservice

Als je vragen hebt aan Fonteyn kun je deze uiteraard stellen in de showroom. Kom je daar niet en heb je toch een vraag? Kijk dan eerst even of deze misschien tussen de veelgestelde vragen staat. Zo niet dan kun je op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice van Fonteyn. Je kunt ze bellen op telefoonnummer 0577-456040 of een mailtje sturen naar ishop@fonteyn.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen dat je op de website vindt.

Jouw ervaringen met Fonteyn

Als je zelf al eens een Fonteyn ervaring gehad hebt is er niks mis mee deze te delen met anderen. Laat een Fonteyn review achter waarin je jouw Fonteyn beoordeling geeft. Met deze Fonteyn beoordelingen kunnen andere mensen lezen hoe de werkwijze van de winkel is en wat jij van de aangeschafte producten vindt.

Fonteyn beoordelingen
4.3 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Bezorging
Prijs / Kwaliteit verhouding
Klantenservice
Assortiment
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal