Beoordelingen: Spiegelshop.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Niets zo handig als een spiegel in huis om te kijken hoe je eruit ziet. Op spiegelshop.nl vind je een ruim aanbod aan spiegels in allerlei uitvoeringen waaruit je een keuze kunt maken. Lees voordat je een spiegel uitzoekt even de Spiegelshop reviews van andere mensen door. Zo kun je lezen wat hun Spiegelshop ervaringen zijn en of de winkel je aanspreekt.

Meer woonwinkels Naar Spiegelshop.nl

Over Spiegelshop

Bij Spiegelshop kun je online terecht voor spiegels in diverse uitvoeringen. Dit kunnen moderne of juist klassieke spiegels zijn, met een gladde of versierde lijst, op een speciale manier geslepen en in tal van uitvoeringen en kleuren. De spiegels zijn te koop in diverse standaardmaten maar als daar niet bij zit wat je zoekt kan de spiegel ook op maat gemaakt worden met een lijst naar keuze. Alle spiegels worden gemaakt in de eigen werkplaats van Spiegelshop in Hengelo (Overijssel) en als je graag eerst wilt bespreken wat je zoekt kun je een afspraak maken in de lijstenmakerij aldaar.

Betalen en levering

Heb je een spiegel uitgekozen die naar je zin en op voorraad is? Dan kun je deze zelf eenvoudig online bestellen. Betalen kan op diverse manieren. Doe je dit vooraf dan kan het via PayPal, iDeal of een overboeking. Dit geschiedt altijd op een veilige manier zodat je gegevens niet in verkeerde handen terechtkomen. Wil je liever eerst de spiegel zien voordat je betaalt? Dan kun je ook wachten tot je de bestelling in huis hebt en daarna betalen met AfterPay. De leveringen worden gedaan door een koerier en als de bestelling klaarstaat krijg je er bericht van. De levertijden voor maatwerk zijn uiteraard langer dan voor standaardproducten.

Extra informatie

Nu is een spiegel een breekbaar product. Om er toch voor te zorgen dat de spiegel ongeschonden en in goede staat bij je thuis arriveert zorgt Spiegelshop ervoor dat deze met de uiterste zorg verpakt wordt. Er zit altijd een speciale verpakking omheen zodat de spiegel de minste kans loopt op beschadigingen. Is de spiegel onverhoopt toch beschadigd of wil je deze om een andere reden retourneren? Dan is het verstandig de originele verpakking te bewaren om deze retour te zenden.

Klantenservice

Als je vragen hebt voor Spiegelservice of advies wilt hebben kun je daarvoor een afspraak maken in de lijstenmakerij maar je kunt het bedrijf ook op andere manieren benaderen. Zo kun je ze bellen op nummer 074-2507155 of mailen op info@spiegelshop.nl. Chatten kan ook zodat je direct je vraag kunt stellen aan een van de medewerkers.

Jouw ervaringen met Spiegelshop

Als je een spiegel wilt aanschaffen maar graag wilt weten wat andere klanten die je reeds voorgingen van Spiegelshop vinden kun je er voor kiezen eerst Spiegelshop beoordelingen te lezen die zij hebben geschreven. Ook jij kunt anderen helpen met je Spiegelshop review waarin jij jouw Spiegelshop beoordeling geeft. Op die manier komen andere mensen erachter wat de Spiegelshop ervaring van iemand anders is en kunnen ze op basis daarvan besluiten al dan niet een kijkje op de website te nemen.

Spiegelshop beoordelingen
0 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Kwaliteit van levering
Stiptheid van levering
Kwaliteit van de meubels
Levertijd van de meubels
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal