Beoordelingen: Tabledusud.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Als je op zoek bent naar nieuwe meubels kun je daarvoor ook terecht bij Tabledusud. Zij hebben de beschikking over showrooms en een webwinkel. Wil je graag wat meer weten over deze winkel lees dan deze review eerst even door zodat je weet waar je aan toe bent. Heb je er zelf wat gekocht? Laat dan jouw Tabledusud beoordeling achter zodat andere mensen kunnen lezen van jouw Tabledusud ervaring is.

Meer woonwinkels Naar Tabledusud.nl

Over Tabledusud

Tablesusud heeft naast de webwinkel twee showrooms, in Heeze en in Nieuwkoop. De winkels zijn niet alle dagen per week geopend dus voor de exacte openingstijden raadpleeg je het beste even de website via tabledusud.nl . Aangrenzend aan de showroom in Heeze bevindt zich de eigen werkplaats waar meubels op maat gemaakt kunnen worden zodat jij precies krijgt waar je naar op zoek bent. Ze werken met tal van materialen en de mogelijkheden op meubelgebied zijn eindeloos zodat er voor iedereen wel iets naar zijn of haar wens gemaakt kan worden.

Betalen en levering

Als je op de website of fysieke winkel een artikel gevonden hebt dat je graag wilt hebben kun je dit bestellen. Wil je iets op maat laten maken? Vraag dan eerst een persoonlijk advies en offerte aan zodat je weet waar je aan toe bent. Indien je een meubelstuk bestelt in de showroom hoef je geen aanbetaling te doen en kun je het volledige bedrag aan de chauffeur voldoen bij levering. Dit kan zowel cash als via pin. Bestel je een artikel via de webwinkel dan wordt er een aanbetaling van 10% van het aankoopbedrag gevraagd en vooruitbetaling van de leveringskosten van €65,-. De rest van het bedrag betaal je bij de daadwerkelijke levering. Er gelden verschillende levertijden voor de producten dus het is wijsheid eerst goed te informeren hoe lang het duurt voordat je iets in huis hebt. Houd er rekening mee dat maatwerk langer op zich laten wachten dan standaard producten.

Extra informatie

Bij Tabledusud kun je terecht voor tafels, banken, stoelen en andere meubelstukken zoals kasten en lampen. Ook vind je er onderhoudsproducten om je meubels zo lang mogelijk mooi te houden en kun je er de nodige informatie verkrijgen over de meubels zelf en hoe je deze het beste kunt behandelen. Voor een meubelstuk op maat kun je een afspraak maken waarbij bekeken wordt wat je wensen zijn en wat daarbij allemaal mogelijk is.

Klantenservice

Heb je vragen aan Tabledusud? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met het bedrijf. Dit doe je via de telefoon of e-mail maar je kunt er ook voor kiezen het contactformulier in te vullen dat je op de website vindt. Nadat dit verstuurd is neemt Tabledusud zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw ervaringen met Tabledusud

Heb je al eerder Tabledusud ervaringen opgedaan? Laat dit dan aan andere mensen weten door hier je Tabledusud review over het bedrijf achter te laten. Zo weten andere mensen wat jouw ervaringen zijn met het bedrijf en waar waarvoor ze bij dit bedrijf terecht kunnen en hoe hun handelswijze is. In Tabledusud reviews vind je als (nieuwe) klant de Tabledusud beoordelingen van andere mensen waar je in kunt lezen wat ze verkopen en hoe alles in zijn werk gaat wat bijvoorbeeld levering, betalen en retourneren betreft.

Table du Sud beoordelingen
4.7 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Kwaliteit van levering
Stiptheid van levering
Kwaliteit van de meubels
Levertijd van de meubels
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal