Beoordelingen: Wantsandneeds.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Meubels kun je zowel online als in een fysieke winkel kopen. Ook bij Wantsandneeds kun je dit doen. Wil je meer weten over deze winkel, het assortiment en de voorwaarden? Lees dan deze review door en bekijk de Wantsandneeds beoordelingen van mensen die je reeds voorgingen. Heb je al Wantsandneeds ervaring met deze (web)winkel? Deel dan je eigen Wantsandneeds review zodat andere mensen daar ook wat mee kunnen.

Meer woonwinkels Naar Wantsandneeds.nl

Over Wantsandneeds

Wantsandneeds kun je bezoeken in hun winkel in Nuenen. Heb je bepaalde meubels online gezien maar wil je deze graag nog even in het echt bewonderen of uitproberen? Dan kun je daarvoor zeven dagen per week bij de winkel terecht. De openingstijden vind je op hun website. De winkel verkoopt meubels zoals tafels, stoelen, kasten en banken maar je kunt er ook terecht voor verlichting in tal van uitvoeringen en de nodige accessoires om je huis mee op te leuken en voor sfeer te zorgen.

Betalen en levering

Heb je iets gevonden dat je leuk vindt en wilt bestellen? Dan doe je dit eenvoudig door het gewenste artikel in de shopping bag te plaatsen. Bij ieder product staat aangegeven wanneer het geleverd kan worden. Je kunt hierbij kiezen voor levering thuis maar ophalen in de winkel in Nuenen behoort ook tot de mogelijkheden. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden, door heel Europa. Betalen kan op diverse manieren, zowel voor- als achteraf. Je kunt onder andere kiezen voor iDeal, Afterpay of betalen met een creditcard.

Extra informatie

Bij Wantsandneeds kun je terecht voor meer dan tienduizend verschillende artikelen op woongebied. Neem een kijkje op de site van de winkel om te zien wat ze allemaal aanbieden. Je kunt de keuze maken uit diverse merken zoals bijvoorbeeld By Boo, Dutchbone en Eleaonora en dit zijn slechts een paar voorbeelden. Wantsandneeds kun je online vinden via wantsandneeds.nl.

Klantenservice

Heb je vragen voor Wantsandneeds? Kijk dan eerst even of je vraag misschien tussen de veel gestelde vragen staat. Zo niet, dan kun je ze op verschillende manieren bereiken. Je kunt de klantenservice bellen, mailen of met ze chatten als je meer informatie wilt hebben. Je kunt er tevens voor kiezen het contactformulier dat je op de website vindt in te vullen. Na ontvangst nemen zij contact met jou op. Zo is er voor iedereen wel een manier te vinden waarop je (extra) informatie kunt aanvragen. Breng je een bezoek aan de fysieke winkel? Dan kunnen ze je daar ook helpen met al je vragen.

Jouw ervaringen met Wantsandneeds

Heb je al eens wat gekocht bij Wantsandneeds? Deel dan hier je Wantsandneeds ervaringen. Zo kun je andere mensen helpen als ze iets bij deze winkel willen aanschaffen en in je review vertellen wat jouw ervaringen zijn. Zelf zul je ook graag gebruik maken van Wantsandneeds reviews van andere mensen om te weten te komen wat zij van een bepaalde webwinkel vinden. Zo lees je wat er belangrijk is om op te letten en waar je rekening mee dient te houden als je iets bestelt bij Wantsandneeds. Een Wantsandneeds beoordeling van iemand anders kan zeer nuttig zijn voor nieuwe klanten en de winkel zelf kan er ook profijt uit trekken.

Wantsandneeds.nl beoordelingen
4.5 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (0 Beoordeling) Klanten
Kwaliteit van levering
Stiptheid van levering
Kwaliteit van de meubels
Levertijd van de meubels
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal