Beoordelingen: Woononline.nl – 100+ ervaringen & reviews.

Een huis inrichten is altijd leuk om te doen. Je wilt immers meubels en accessoires hebben die je mooi vindt en die bij je woning passen. Er zijn tal van meubelzaken zowel online als fysiek te vinden waar je terecht kunt. Lees daarom eerst even de informatie over bepaalde meubelzaken eens goed door voordat je er een kijkje neemt en raadpleeg ook de Woononline reviews die andere mensen erover hebben achtergelaten. Woononline beoordelingen kunnen je helpen bij de keuze voor deze (of een andere) webwinkel.

Meer woonwinkels Naar Woononline.nl

Over Woononline

Woononline is een van de vele meubelaanbieders. Je kunt er terecht voor tal van meubelen zoals stoelen, tafels, banken, kasten enzovoort. Om de inrichting van je woning helemaal compleet te maken vind je er ook accessoires zoals verlichting en kleden. De meubels die zij verkopen zijn van verschillende merken en voor diverse budgetten. Wil je de meubels die je aanspreken graag toch eerst liever in het echt zien? Dan kun je daarvoor zeven dagen per week terecht in de showroom in Alkmaar. De website vind je 24/7 via Woononline.nl.

Betalen en levering

Heb je gevonden waar je naar op zoek bent? Dan kun je de producten naar keuze eenvoudig online bestellen. De producten kun je zelf ophalen in de winkel in Alkmaar maar thuisbezorgen is ook mogelijk. Woononline werkt met een eigen bezorgdienst die gratis thuisbezorgt. Wil je wat extra’s daarbij hebben zoals een chauffeur die de meubels binnenbrengt en voor je monteert? Dat is ook mogelijk tegen een extra vergoeding. Ben je overdag niet thuis dan kunnen de meubels ook ’s avonds bezorgd worden. Betalen kan op diverse manieren, zowel vooraf als na levering van de producten.

Extra informatie

Woononline heeft een uitgebreid assortiment aan meubelen waaruit je kuntkiezen. Op de website kun je alles terugvinden maar voor meer inspiratie en advies is een kijkje nemen in de winkel lang geen gek idee. Heb je iets gekocht dat je eigenlijk toch niet bevalt dan mag je dit binnen honderd dagen alsnog retourneren. Voor alle voorwaarden hierover raadpleeg je het beste even de website of lees je de ervaringen van mensen die je reeds voorgingen door.

Klantenservice

Met al je vragen over meubelen, levertijden, prijzen, garantie enzovoort kun je terecht bij de klantenservice van Woononline. De klantenservice is bereikbaar via de telefoon en mail maar je kunt ook met ze chatten als je hulp nodig hebt. Tenslotte is het mogelijk het contactformulier in te vullen dat je op de website vindt. Na ontvangst nemen zij contact met jou op om je vraag te beantwoorden of probleem op te lossen.

Jouw ervaringen met Woononline

Wil je weten wat andere mensen van Woononline vinden? Lees dan eens een paar Woononline ervaringen door. Heb je zelf al de nodige Woononline ervaring? Help dan andere mensen aan meer informatie door jouw Woononline review te plaatsen en het bedrijf te beoordelen. Zo weten andere mensen ook meteen of het bedrijf geschikt is voor hen en ze er een kijken zullen gaan nemen. Een goede Woononline beoordeling kan ook voor het bedrijf zelf van nut zijn om reclame mee te maken.

Woononline.nl beoordelingen
4.5 / 5 Goedbeoordeeld
{{ reviewsOverall }} / 5 (2 Beoordeling) Klanten
Kwaliteit van levering
Stiptheid van levering
Kwaliteit van de meubels
Levertijd van de meubels
Klantbeoordelingen Beoordeel webshop
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel webshop

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Maakt online shoppen betrouwbaar

Met meer dan 40.000 webwinkels heeft Nederland een enorm aantal betrouwbare webwinkels. Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig online kunt winkelen, verzamelen wij de reviews van duizenden online shoppers.

Lees ons verhaal